Auxifina

Auxifina is een Belgische kredietverstrekker die haar diensten tegenwoordig vooral via het internet aanbiedt. Auxifina zag het levenslicht in het jaar 1974 en heeft sindsdien een zeer solide reputatie opgebouwd. In de praktijk maakt deze kredietverstrekker het dan ook voor particulieren mogelijk om een financiering voor de meest uiteenlopende doeleinden af te sluiten. Daarnaast verloopt het simuleren van je (potentieel) krediet op zeer eenvoudige wijze en wordt ook de toekenningstijd voorafgaand aan je financiering steeds zo beperkt mogelijk gehouden. Dit alles zorgt er voor dat Auxifina onder particulieren door de jaren heen is uitgegroeid tot één van de meest populaire (online) kredietverstrekkers van België.

logo van auxifina

De producten van Auxifina

Auxifina is een kredietverstrekker die mensen helpt om hun dromen waarheid te doen worden. Dit uit zich in het zeer diverse aanbod aan kredietvormen waarover ze beschikt. Zou je graag binnenkort een woning willen aankopen en ben je daarvoor op zoek naar een hypothecair krediet? Dan biedt Auxifina je die mogelijkheid. Evengoed kan je er echter ook voor kiezen om een financiering voor een auto af te sluiten en kan je zelfs geld lenen voor je volgende vakantie. Wil je graag een concreet beeld hebben van de verschillende financiële producten die Auxifina aan haar klanten aanbiedt? Dat kan door middel van het onderstaande overzicht!

Persoonlijke lening

Een lening afsluiten voor bepaalde, grote persoonlijke uitgaven of gewoon als financiële buffer voor moeilijke tijden? Het is mogelijk door te kiezen voor de persoonlijke lening van Auxifina. Je kan volledig zelf bepalen waar je het geld aan uitgeeft en bovendien zijn ook de terugbetalingsmogelijkheden behoorlijk flexibel te noemen. Het kredietbedrag kan bijvoorbeeld zijn gelegen tussen de 1.501 & 75.000 euro. De terugbetalingstermijn kan daarbij oplopen van 12 tot 120 maanden. Je moet er wel rekening mee houden dat de hoogte van het kredietbedrag in combinatie met de terugbetalingstermijn een aanzienlijke invloed kan hebben op de kostprijs die moet worden betaald. De intrest kan dan ook tussen de 5,95 & 9,40 procent zijn gelegen. Lees een aantal redenen om een persoonlijke lening af te sluiten.

Hypothecaire lening

Het aankopen van je eerste, eigen huis is natuurlijk enorm spannend. Er zijn dan ook erg veel verschillende aspecten waar je rekening mee zal willen houden. Eén van deze zaken is het afsluiten van een voordelige, hypothecaire lening. Daar kan Auxifina voor zorgen. Kenmerkend voor deze kredietverstrekker is dat ze haar kredietnemers de mogelijkheid biedt om een zogenaamde ‘all-in hypotheek’ af te sluiten. Dit is een hypotheek die kan worden aangevraagd door mensen die geen spaargeld hebben om te investeren of deze gewoon willen behouden voor onverwachte uitgaven. Dit zorgt er voor dat er bij Auxifina naar ieders budget en mogelijkheden een hypothecair krediet is terug te vinden. De kosten op moment van schrijven fluctueren voor deze kredietvorm bij Auxifina tussen de 2,99 & 5,70 procent.

Renovatielening

Je woning renoveren zonder dat je terug naar de notaris moet of dossierkosten dient te betalen voor het laten herbekijken van je hypothecair krediet? Dat kan met de Auxifina renovatielening! Deze kredietvorm kan worden afgesloten voor een bedrag tussen de 2.501 & 75.000 euro terwijl de terugbetalingstermijn tussen de 24 & 120 maanden kan liggen. Er voor kiezen om de Auxifina renovatielening af te sluiten zorgt er voor dat je op moment van schrijven kan genieten van een zeer aantrekkelijk JKP van slechts 2,70 procent. Zo kun jij je renovatiekosten financieren.

Autolening

We rijden allemaal graag in een mooie auto, maar we willen er bij voorkeur liever niet al teveel geld aan uitgeven. Dit heeft alles te maken met het feit dat een auto altijd een vorm van verloren kapitaal is. Ze neemt immers niet in waarde toe, maar daalt alleen maar. Mede omwille van deze reden behoort de autolening reeds sinds jaar en dag tot één van de populairste financieringsvormen op de markt. Ook Auxifina biedt deze mogelijkheid aan, aan haar klanten en dat bovendien ook nog eens tegen zeer interessante voorwaarden. Het afsluiten van de Auxifina autolening kan dan ook gebeuren tegen een kostprijs welke is gelegen tussen de 0,89 en 1,39 procent. Het bedrag van de autolening kan variëren van 2.501 tot 75.000 euro waarbij de afbetalingstermijn tot 84 maanden kan bedragen. Hier lees je meer over de meest gunstige looptijd van een autolening.

Huwelijkslening

Het huwelijk is een prachtig moment voor beide partners en diens families, maar het moet gezegd dat deze dag ook bijzonder veel geld kan kosten. In het bijzonder jonge koppels hebben het vereiste bedrag voor een onvergetelijke dag dan ook veelal niet zomaar voor handen. In dat geval kan de Auxifina huwelijkslening een zeer interessante oplossing bieden. De huwelijkslening kan reeds worden afgesloten voor een klein bedrag van 1.501 euro waarvoor een maximale looptijd geldt van 24 maanden. Het JKP is bij een dergelijk beperkt kredietbedrag gelegen op 12,50 procent (op moment van schrijven). Kies je voor het maximale bedrag van de huwelijkslening? In dat geval leen je een bedrag van 75.000 euro welke je over maximaal 120 maanden kan terugbetalen. Het JKP daalt in deze situatie naar 9,40 procent. De laagste kosten voor de Auxifina huwelijkslening bedragen 5,95 procent.

Vakantielening

Iedereen kent het wel, je hebt een volledig jaar hard gewerkt om op vakantie te kunnen, maar net wanneer je wil boeken komt er een onverwachte, grote kost tussen. Dit hoeft echter niet meteen te betekenen dat je, je vakantieplannen kan opbergen. Auxifina biedt haar (potentiële) kredietnemers namelijk de mogelijkheid aan om over te gaan tot het afsluiten van een heuse vakantielening. Je betaalt met behulp van deze financiering verschillende zaken zoals:

  • Je vliegticket;
  • Het verblijf ter plaatse;
  • De eventuele huurauto;
  • De kostprijs voor het bezoeken van bezienswaardigheden;

Het afsluiten van de Auxifina vakantielening is mogelijk voor een bedrag tussen de 1.501 & 75.000 euro en kan voor een looptijd gaande tot (afhankelijk van de grootte van het kredietbedrag uiteraard) maximum 120 maanden. Het JKP varieert voor deze kredietvorm van 5,95 tot 9,40 procent.

Hergroepering van kredieten

Tijdens ons leven sluiten we als mensen vaak heel veel verschillende soorten leningen af. We lenen geld voor de aankoop van ons droomhuis, maar evengoed kijken we in de richting van een financiering voor het kopen van een auto. Daarnaast zorgt een persoonlijke lening voor wat extra financiële ademruimte waardoor alle (vaste) kosten zorgeloos betaald kunnen worden. Al deze verschillende kredietvormen beschikken over hun eigen kostprijs waardoor ze samen een aanzienlijke waarde kunnen vertegenwoordigen. Auxifina biedt haar klanten de mogelijkheid aan om een groepering van hun kredieten aan te vragen waardoor ze niet alleen op administratief, maar ook op financieel vlak heel wat voordeliger uit zijn.

Veelgestelde vragen

Auxifina heeft door de jaren heen een zeer solide reputatie opgebouwd wat er voor heeft gezorgd dat bijzonder veel mensen er aan denken om hun toekomstige lening(en) bij deze kredietverstrekker af te sluiten. Geldt dat ook voor jou, maar wordt je nog geconfronteerd met een aantal vragen? Dan is het antwoord meer dan waarschijnlijk hieronder terug te vinden!

Hoe een lening afsluiten bij Auxifina?

Het afsluiten van een krediet bij Auxifina is bijzonder eenvoudig. Via de website van deze kredietverstrekker kan je meteen een simulatie uitvoeren van de door jou gewenste lening waarna je deze ook gelijk online kan aanvragen. Ook het verstrekken van alle vereiste documenten gebeurt online wat de toekenningstijd voor je krediet alleen maar bevordert.

Hoeveel kan ik lenen bij Auxifina?

Per kredietvorm is er bij Auxifina sprake van bepaalde, vastgestelde limieten. Hoeveel je precies kan lenen is echter ook afhankelijk van je financiële situatie. Beschik je bijvoorbeeld reeds over lopende kredieten of is er sprake van andere, bekende schulden? Dan worden deze altijd mee in overweging genomen bij het berekenen van je financieringsmogelijkheden.

Waarom zou ik mijn kredieten hergroeperen bij Auxifina?

Het hergroeperen van je kredieten bij Auxifina zorgt er voor dat je kan rekenen op verschillende voordelen. Verschillende betaaldagen worden bijvoorbeeld herleid tot één vaste betaaldatum waardoor er op administratief vlak een aanzienlijk voordeel kan worden gerealiseerd. Bovendien is het ook nog eens zo dat meerdere, dure rentes kunnen worden teruggebracht naar één globale, scherpe kostprijs. Zo worden jouw kredieten nog voordeliger.

Is geld lenen bij Auxifina betrouwbaar?

Auxifina is een kredietverstrekker die reeds gedurende een zeer lange tijd haar diensten op de financiële markt aanbiedt. Ze zag dan ook reeds het levenslicht in het jaar 1974. Door de jaren heen zijn er nooit noemenswaardige problemen geweest met Auxifina waardoor dit zeker een interessante partij is om als kredietnemer een beroep op te doen.

Kan ik contact opnemen met Auxifina voor financieel advies?

Sta je voor een belangrijke investering of een grote aankoop en is het voor jou niet helemaal duidelijk welke financiering nu het beste aansluit op jouw wensen? Wil je daarom graag even contact opnemen met een financieel expert bij je toekomstige kredietverstrekker? Dat is bij Auxifina geen probleem. Hun experts zijn zowel telefonisch als via e-mail te contacteren.